Despre sexualitatea mea. My official stance.

Aceasta explicatie se datoreaza unui twitt, care, fie nu l-am exprimat eu cum trebuie, fie au inteles altii ce au vrut din el. El suna asa: “tocmai am realizat ca sunt mult mai timida si pudica decat lasa blogul si twitterul sa se vada. :-s”. Apoi s-au ridicat voci care au spus ori: “cainele care latra nu musca”, ori “arati lumii ceea ce nu esti”. Nimic mai fals de atat, asa ca iata ce am de declarat in ceea ce priveste sexualitatea pe care o afisez si afirmatia de pe twitter.

Nu e un secret pentru nimeni ca am scris posturi cu tenta erotica (vezi asta, asta si asta), nu e secret nici ca am ca avatar cand comentez la bloguri un fund incitant, si cu atat mai putin e un secret, pentru cei care ma cunosc si in afara blogului ca, cuvinte precum porno, sex, erotic, etc nu sunt niste tabuuri pentru mine. Poate n-ati uitat nici fundurile pe care le afisam in coltul din dreapta sus sau posturile despre site-ul erotic la care am lucrat sau cu atat mai putin cuvantul sex din pagina mea de about.

Deci, background care sa sustina ca n-am o problema cu ceea ce tine de sex exista si demonstreaza ca nu sunt tocmai timida sau pudica din moment ce vorbesc lejer despre asta. Partea care n-a reiesit din twittul meu e ca o fac cel mai bine in scris sau fata in fata, nu atunci cand ar trebui sa le vorbesc oamenilor din spatele unui ecran. Twitul a pornit in urma unei discutii despre care nu pot spune prea multe acuma, dar implica discutii mai dezinvolte in fata camerei de filmat. Asta nu, nu cred ca pot sa fac.

Asadar, pentru cei care au impresia ca toate manifestarile sexuale pe care le afisez sunt doar de ochii lumii, ii invit sa se gandeasca mai bine si, eventual, sa ma provoace la o discutie.