Crenguta

Leapşă, dulce leapşă. Doamne, cred că a trecut o veşnicie de când n-am mai onorat una. Stau in drafturi cuminţi şi aşteaptă să îmi vină cheful de ele. Uite că una, venită de la Dorothea, mi-a făcut cu ochiul şi a ieşit în lumina reflectoarelor mai repede decât celelalte. Pentru că e simplă, e de sezon, e frumoasă.

O poză cu oraşul meu inzăpezit. Poza de mai jos nu reprezintă nimic. Mă uitam pe geam la prima ninsoare de anul trecut şi crenguţa asta de liliac mi-a atras atenţia. îmi place mult când înfloreşte primăvara şi să îl văd aşa infrigurat mi-a adus pentru o secundă o clipă de linişte, de calm, de încredere, de speranţă. Dar a fost doar o secundă, dup-aia am vazut crenguţa ca pe oricare altă creangă din spatele blocului şi din grădina din faţa geamului.

Pentru că e o leapsă cu poze/fotografii, mă gândeam că fain ar fi să vedem nişte opere de artă. îi lepşuiesc pe Alex Mazilu, Andi Popescu, poate vrea şi Denisuca (o ştiu fotografă), de ce nu şi Horia, sau Incasha căreia îi sunt datoare cu o leapşă.