Tadaaa 2!!! IAR mi-am schimbat scufiţa

Nu m-am lăsat până n-am găsit altceva. E din nou ora târzie şi abia mai văd monitorul, Iubi, săracul de el are o faţă de parcă ar fi lucrat în mină, dar ăsta este rezultatul. Mie îmi place foarte mult, mai mult decât mi-a plăcut tema de ieri şi, zic eu, asta este destul de vizibila şi deloc obositoare. Daaar, pentru că ţin la părerile voastre şi mai ales pentru că vreau să vă placă la mine pe blog, am renunţat la roşul ala înflăcărat şi am făcut săpături pentru o temă  decenta. Adevărul e că eu nu stau pe blog decât cât să dau copy/paste posturilor, să le văd cum arată şi dup-aia închid şi plec.

La fel, este o temă modificată, pentru că, deşi blogul m-a ajutat financiar când am avut nevoie, eu nu pot să îl ajut pe el la fel. Că n-am de unde, aşa că facem şi noi ce putem pentru el.

Despre alte modificări pe care le-am făcut:
–    poza din header este creaţia mea. 😛 M-am chinuit la ea două ore şi aproape că îmi venea să dau cu laptopul de pământ, daaar până la urmă a ieşit bine.
–    au existat ceva probleme cu imaginile şi aproape că eram pe punctul de a reîncepe căutările pentru o nouă temă, dar prin bunăvoinţa lui Mihai, am scos-o la capăt. Să ştii că dau berea aia. 🙂
–    am revenit la adunarea matematică pentru că mulţi aţi cerut-o insistent

Ce mai trebuie făcut, o să facem din mers. Tema asta rămâne şi până la anul pe vremea asta, nu se mai schimbă.

AH, încă ceva: MULŢUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE URĂRILE DE ZIUA MEA. 🙂