Vrem concerte şi în Timişoara

Aveam altă idee pentru postul de azi şi abia aşteptam să o scriu, dar socoteala de pe stradă nu se potriveşte cu cea din faţa calculatorului, după ce se verifică mailul, aşa că aman cu o zi-două ce voiam să vă spun.

Alina duce mai departe o idee a Radio Campusului, una foarte binevenită, cel puţin pentru noi timişorenii. Se referă la concertele care nu prea se întâmplă prin oraşul nostru, concertele alea mari, la care să se vândă biletele cu o lună înainte. În afara de Shakira şi câteva formaţii obosite de genul Boney M, Snap sau 2 Unlimited (care nici măcar nu mai erau în formula iniţială) sau cântăreţi precum Haddaway şi Jennifer Rush nu prea ne calcă nimeni prin urbe. Acuma nu zic că ăştia de mai sus nu-s ok, că îs, da’ am avea şi noi chef de artişti mai în vogă. Nu vorbesc despre concerte Sting, Madonna, U2, Mariah Carey, Robbie Williams sau Metallica pentru că ar fi utopic. Abia vin la Bucureşti, darămite la Timişoara. Şi probabil dacă s-ar opri la noi, probabil ar avea impresia că sunt tot în Ungaria, că la unii Ungaria se întinde până la Bucureşti.

În fine, ideea lepşei este să propunem formaţii care ar putea să ne cânte de ziua Timişoarei, adică pe 3 august. Atunci e, nu mă înşel, nu?

Propunerile mele ar fi:

Placebo – că tot au cântat în capitală.
Sunrise Avenue
Snow Patrol – and I stress that
Mika
Amy McDonald
Katy Perry
ATB – ştiu că a mai fost prin Timişoara, da’ numai în cluburi şi n-am ajuns deloc
Pink
Rihanna – de ce nu?
Royksop
Sugababes
The Killers
Lilly Allen
Morcheeba
Duffy
Alicia Keys
Christina Aguilera
Leona Lewis
Natasha Bedingfield
The Pussycat Dolls

La oricare dintre concertele astea m-aş duce. Şi încă şi la alea pe care nu mi le amintesc acuma.
Şi dacă ar fi să mă întind şi să mă gândesc numai la plăcerea mea proprie şi personală, aş renunţa la toate pentru un concert de 2 ore de-al lui Garou. Iui, iui. 🙂
Pentru că-i leapşă despre oraş, să răspundă la ea mademoiselle Dojo, Alice, Bloo, Răzvan, Horia şi Radu. 🙂 + Andra cu dedicatie.

Ah si tot despre asta vorbind, poate maine dimineata in jur de 9 ma auziti la Radio Campus.