La mulţi ani, blogule !

2 ani de Tomata cu scufiţă nu-i puţin lucru pentru mine. 2 ani în care am încercat să fiu aşa cum imi place să fiu. 2 ani în care am făcut tot posibilul să nu mă repet şi să vă ofer subiecte de discuţie originale sau cel puţin scrise într-un mod original. Am încercat să vă fac să vă gândiţi la calităţi, la defecte, la voi, la alţii, la societate, la mine, la natură, la vacanţă, la cărţi, la muzică, la filme, la călătorii, la animale şi la alte lucruri de care acum nu-mi mai aduc aminte. 2 ani care m-au îmbogăţit enorm, şi nu mă refer la bani, deşi nici aia nu-s de pus în umbră, mai ales că au început să vina. Dar nu ei sunt importanţi (oricum nu eu beneficiez de ei, ci maşina).

Ce am realizat în al doilea an de blogging?
–    23 de recenzii de cărţi care m-au adus în atenţia celor de la Tamada cu care colaborez din octombrie de anul trecut şi cu care sper să colaborez şi în viitor.
–    tot legat de cărţi am aflat de şi mai mulţi scriitori şi mi-am înzecit lista de lecturi
–    blogul mi-a făcut cunoştinţă cu deosebit de mulţi oameni din Timişoara, Bucureşti, Deva şi Baia Mare, atât datorita blogmeeturilor, schimburilor de cărţi, bicicliadelor sau călătoriilor mele.
–    am salvat o pisicuţă de la traiul în stradă sau de la moarte
–    am încercat să o ajut pe mama lui Lucian, însă eforturile mele au fost zadarnice pentru că adevăratul război se ducea la un nivel prea înalt
–    blogul m-a adus la radio de 2 ori, în topuri( unu si doi) şi în interviuri
–    am început obiceiul expoziţiilor şi al posturilor plătite

Dacă vreţi şi numere, iată-le:
•    582 de posturi
•    25 de categorii
•    8520 de comentarii
•    o medie de 450-470 vizitatori pe zi – în total 160 062
•    cel puţin 30 de oameni pe care abia aştept să ii vad la blogmeeturi sau când le mai vizitez oraşele
Pentru unii e puţin, pentru alţii e mult, pentru mine e suficient. Normal că tind spre mai mult, însă nu sunt hapsâna şi mă mulţumesc cu ce am.
Vouă va mulţumesc că mă citiţi şi că vă spuneţi părerea, iar lui Iubi că îmi întreţine site-ul!

La mulţi ani, blogule!

* In primul an de blogging