Castiga 2 bilete la concertul Vama din Timisoara

In data de 6 martie, trupa Vama va concerta in Timisoara. Stiu ca urbea natala are o multime de fani si fane ai acestei trupe, fani care viseaza pe versurile ei, care simt acordurile in cele mai ascunse cotloane ale fiintei lor, fani care or sa isi doreasca sa fie alaturi de Vama la concert. Drept pentru care echipa de PR a trupei m-a investit in rolul de organizator de concurs ce are ca premiu 4 bilete la aceasta cantare. 🙂 Mi-a dat mana libera sa vin cu ideea care sa ii duca la concert pe 4 dintre voi.

Pentru ca sunt adepta corectitudinii as vrea sa dau aceste bilete unor oameni care isi doresc din tot sufletul sa fie acolo, unor oameni pentru care muzica celor de la Vama inseamna mai mult decat un refren auzit din cand in cand pe la prieteni.

Asa ca m-am gandit in felul urmator:
•    cele 4 bilete vor fi castigate de 2 dintre voi (2 bilete de caciula – pentru ca stim ca nimanui nu-i place sa mearga undeva singur sau insotit de un prieten care trebuie sa-si plateasca intrarea).
•    ca sa castigati trebuie sa lasati un comentariu la mine pe blog, la postul asta cu niste versuri dintr-o melodie fie de la Vama, fie de la Vama Veche si sa imi povestiti momentele din viata voastra de care va aduc aminte acele versuri.

Nu trebuie sa dati copy/paste la toate versurile cantecului ci doar acelora care au fixat in mintea voastra o amintire care va revine de fiecare data cand le auziti.

Concursul se va termina in 4 martie, cand voi anunta castigatorii. Acestia vor fi alesi in functie de cel mai frumos raspuns, de cea mai emotionanta amintire, de cea mai puternica dorinta de a-i vedea in carne si oase pe Vama.
De prisos sa spun ca trebuie sa fiti atenti la emailurile pe care le lasati cand comentati (emailuri confidentiale), pentru ca in cazul in care castigati, veti fi anuntati pe mail.

Mult succes ! 🙂