Surpriză :)

Intrati, intrati, sunteti tot pe tomatacuscufita.com 🙂 Am asteptat cu sufletul la gura momentul asta, adica ziua asta, sa pot sa va arat noua mea infatisare. Ma rog, nu a mea, a blogului, dar pentru ca blogul e 100% eu, indraznesc sa ma identific cu el.
Deci, sa va povestesc ce s-a schimbat, ce a aparut nou, ce a disparut, ca poate asa la o privire globala va scapa vreun pitic de-al meu. Ce trebuie sa stiti de la inceput e ca tot ce vedeti a fost modificat de Iubi, la indicatiile mele. Sau mai bine zis, dupa mofturile mele. Aceasta noua hainuta este cadoul lui de ziua mea. I-am spus ca nu trebuie sa imi cumpere nimic, dar joi trebuie sa fie sus. Uite ca e miercuri si it’s alive. 😀 Sa nu credeti ca n-a avut momente in care si-a dorit sa bantuie prin magazine in cautarea cadoului perfect, decat sa ma suporte langa urechea lui cu indicatii gen: „lasa asa”, „nu imi place asta”, „scoate aia”, „un pic mai mult spatiu acolo”, „hai sa incercam si altfel (de vreo 3 ori)”, etc.
Va ziceam de modificat. Tema pe care o vedeti nu exista nicaieri, e unicata, dar nu s-a nascut din neant, ci prin schimbari, scoateri, redimensionari, colorari, decolorari, adaugari, si asa mai departe.
Ca sa va faceti o idee despre cum arata, clickuiti pe poza sa o mariti.
Trecand de culorile care sunt cele mai evidente, observati schimbarile de sus in jos:
– am in sfarsit un favicon. 😀 rosiuta aia mica de langa URL
– descrierea de sub titlu din: „Blog roşu, subiectiv, cu păreri pe gratis si debitări asumate” s-a schimbat in „Extrem de personal si incredibil de subiectiv”, inspirata fiind de titlul unei carti.
– trupa de pagini s-a imbogatit cu inca 2: Arhiva si Sustin. Pentru arhiva am gasit un plugin foarte misto, care structureaza toate posturile pe luna, si arata si titlurile. In pagina de Sustin, se vor gasi bannere, reclame, chestii care ma intereseaza.
– cele doua ciorchine de titluri sunt motivul pentru care am ales aceasta tema. Mai era si rubrica de recent comments, dar am renuntat la ea.
– evident ca „gagica” din stanga nu putea disparea, dar s-a mutat in dreapta, in chenarul ei, cuminte si ordonata.
– am uitat sa zic pe la inceput ca am facut si un upgrade de WordPress si 2.6 mi se pare foarte tare pana acum.
– mi-a placut mult si patratelul rosu cu data, si faptul ca linkurile sunt rosii, iar scrisul gri, si mai ales chenarele care ordoneaza tot si nu mai pluteste nimic pe lateral sau prin alte parti.
Nu stiu ce parere aveti voi despre noul aspect, dar eu abia am asteptat sa fie gata si sa stau cat mai mult in casuta mea. E cadoul lui Iubi de ziua mea si e cadoul meu pentru blog pentru ca si el implineste aproapte un anisor de cand e pe domeniul lui. Eu maine fac umbra pamantului de 25 de ani.

Later edit: Azi, 9 octombrie e ziua mea. 😛 Postul e scris si postat ieri seara. 🙂