Dezmat total pentru Material Girl

In ultimul timp spun niste lucruri despre mine care nu prea imi flateaza imaginea. Daca mai deunazi recunosteam ca in frageda tinerete activam in ginta pitipoancelor, aseara am strigat din toti bojocii ca „I’m a material girl”. Daca mai continui, o sa fiu singura vinovata de ruinarea imaginii mele de fata cuminte. Unde mai pui ca am fost vazuta band gin si bere (2, ca nu ma joc). Nu, nu, asta trebuie sa se remedieze ca ma bag de nu ma mai scot.
De ce am facut toate astea, si de ce ma mai laud si pe blog cu ispravile mele? Pai pentru ca a 9-a oara am facut-o lata. Ne-am tinut de cuvant si luna asta, intalnirea bloggerilor s-a tinut la karaoke…
A iesit cred ca asa cum ne asteptam toti: un dezmat ca la carte cu bautura, lalaituri, si nervi pe chelnerita. In concluzie foarte fain. ;))
As putea incerca sa va spun de fiecare participant cate ceva, as putea si sa fac un rezumat, dar tare mi-e ca o sa nedreptatesc pe cineva. Pentru ca la cata lume a fost la masa noastra, la un moment dat nu mai stiam care e cu noi, care e de la masa vecina sau care e doar in trecere.
Va povestesc totusi ca Ovi merita nota 10 cu coronita si cu tomate pe ea pentru cata energie a avut. A fost cel care a spart gheata si apoi cel care m-a acompaniat la Material Girl. Doamne, bine ca din poze nu se aude si bine ca n-a filmat nimeni. :)) Nuzzu si Radu s-au ocupat de backing vocals aproape la fiecare melodie, Nuzzu insistand si pe partea de instrumental. =)) Dan a pus in aplicatie leapsa de la Ovi si a spus-o p’a dreapta: I’m just a gigolo, si odata cu el a mai iesit la iveala acelasi adevar si despre altii care ii tineau isonul. Dora a incercat niste tequilla, si tare aveam impresia ca a fost prima data, ca prea i se dadeau indicatii din toate unghiurile. Dora, am uitat sa iti spun ca am inceput sa ma uit la CSI. 😀 Cu Bloodie am facut un duet pe 4 Non Blondes, din pacate nu la microfon, dar data viitoare, musai sa prestam. Portii de ras cat incape mi-au fost furnizate de Andrea, care se pare ca a ramas cunoscuta sub identitatea ei de super erou, mai precis Super Andrea. In sfarsit am cunoscut-o oficial pe Roxi, ca de doua ocazii incoace am cam trecut una pe langa alta. De-abia cand schimbasem 2-3 vorbe si-a amintit si Richie sa ne prezinte una alteia. :))) Richie, sa imi fie cu iertare, da’ nu mai stiu ce ai cantat, oricum nu era Pusca si cureaua lata, ca as fi tinut minte. ;)) Si Cami, la fel ca mine, a fost catalogata drept „betivana”, desi nici una nici alta nu ne ocupam cu asta. Eu de fapt, prin bunavointa lui Robi am regresat la stadiul de amatoare cand mi-a s-a involburat berea. Cristi ramane acelasi dansator inrait, numai ca cu ocazia asta si-a ascutit si corzile vocale. ;)) Sirb al mic, al mic sau Tudor, cum vreti sa ii spuneti si-a acompaniat fratele mai la toate melodiile si mai tarziu am vazut ca avea si pipa. Razvan e dansator de trenulet, Adi presteaza si el la backing vocal, Bloo a fost cumintica, Daciana s-a tuns (nu la karaoke, inainte), Ovidiu U statea prea retras, Adeline , Oana si Simona au plecat prea devreme, ma bucur ca a venit si Alina, iar pe ceilalti sa ma picati cu ceara si nu stiu cine sunt. Nu ca n-am vrut eu sa-i cunosc sau ca n-am fost curioasa, da’ nu s-a deranjat nimeni sa faca prezentarile. Mi-am amintit ca au mai fost 2 prietene de-ale lui Cami, 2 prieteni de ai lui Dan, daca imi amintesc eu bine (nu eram inca ametita), unul dintre ei este Ciobby. Dar pe ceilalti, rogu-va sa ma iertati, da’ nu va stiu.
Am lasat pentru mai la urma pe fotograful sef, caruia ii multumesc ca m-a insotit si ca ne-a pozat pe toti, si anume pe Iubi. Inca nu e blogger, mai am o urma de putere de convingere pe care o sa o folosesc asupra lui, dar oricum, daca nu reusesc sa il fac blogger, site tot isi face el pana la urma.
Si cu asta am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. Care mai are de adaugat ceva, feel free. 🙂

Pozeeeeeeeeeeee: