Azi despre concertul lui Lenny Kravitz (Bucureşti, ultima parte)

Stiu ca v-ati plictisit de acelasi subiect, dar posturile din categoria pribegiile unei tomate plimbarete sunt scrise mai mult pentru a-mi aduce mai usor aminte de locurile pe unde am fost.
Cred ca despre concertul lui Lenny Kravitz ati mai auzit si pe la televizor, pe la radio sau ati citit prin ziare. Stiti deja de gafa cu Ungaria, dar ce poate nu stiti e ca s-a revansat pentru ea. Adica a avut grija de public si a facut show asa cum cica ii sta in fire. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca o sa fie mai rece, mai straight forward, ca o sa cante si o sa plece fara sa ne bage prea mult in seama. N-a fost asa, a vorbit cu noi, ne-a dansat (prea languros, as putea zice), ne-a cantat ce-am cerut (I Belong to You si Again), si-a lasat membrii formatiei sa se desfasoare solo cam cate 5 minute fiecare, a cantat la pian, la vreo 3 chitare… a facut baie in multime, s-a urcat undeva sus de unde a si picat (sper ca nu s-a lovit prea tare) si a venit la un bis cu o singura melodie: Are You Gonna Go My Way.
Eu i-as fi cerut sa cante Believe in me, care e preferata mea, insa nefiind prea rock sau balada, tinzand mai mult spre R&B, a lasat-o deoparte. Mi-a mai parut rau si ca n-a cantat Stand by my woman si mai ales ca la Again la partea cu „My love foreeeveeeeerr” ne-a lasat pe noi sa lalaim. Era prea faina partea aia si in loc sa ma faca sa ma infior… a ridicat microfonul sa ne auda el pe noi. Mna…asta e.
Despre atmosfera numai de bine, public primitor, energic, critic (la momentul cu Ungaria), stia toate cuvintele (spre deosebire de mine 😀 ). Am reusit sa fac si niste poze, desi nu sunt reusite toate si datorita faptului ca un b-o-u de bodyguard care nu face diferenta intre un aparat foto si o camera video a avut de comentat, nu prea am izbutit sa le fac mai artistice. Tot pe susta si tot in graba. Si culmea e ca la intrare mi s-a spus ca am voie cu el, dar ala… avea impresia ca m-am strecurat cu el. A urlat la mine de vreo 4-5 ori, mi s-a facut rusine, desi nu aveam de ce si imi pare rau ca nu am avut curaj sa ma duc la el sa ii arat ce „scula” am. Toti filmau cu telefoanele sau cu aparate mici si de aia nu s-a putut lega… na, who cares? Am cateva bune si mai am si cateva filmulete scurte asa ca sa ii fac in ciuda.
Enjoy!