Tabu e interzis

Exista întrebări care cică ar fi tabu in cuplu. Adică pe care nu e bine să le pui. Una dintre acestea, zic specialiştii şi non-specialiştii ar fi: „Câţi/câte au fost înaintea mea?” Se insistă pe genul feminin deoarece este o interogaţie pe care o formulează de obicei muierile. Aşa că o să facem referire la aceasta întrebare din punctul de vedere al unei femei, dar m-as bucura foarte daca băieţii m-ar ajuta să înţeleg fenomenul.
Personal, eu nu cred ca intr-un cuplu vreo întrebare ar trebui să fie tabu. Acuma, e clar ca nici sa-ti supui viitorul partener la un interogatoriu de la primele întâlniri nu e tocmai indicat, dar mi se pare o tâmpenie cat Casa Poporului ca de-a lungul relaţiei unele întrebări să rămână tabu. Daca nu poţi discuta despre orice cu iubitul tău, nu cred că ai nevoie de semnale luminoase şi sonore ca să iţi dai seama că nu e „EL”. Trebuie să precizez ca mă refer doar la relaţiile de lunga durată, la relaţiile serioase ce au la orizont planuri de viitor şi gânduri ce implica o casa şi o gradina plina de copii.
Revenind la întrebarea „Câte au fost înaintea mea?” cred că-s atât de multe de spus, încât nici nu ştiu dacă să continui sau nu. Cred ca femeile vor să ştie asta pentru că vor in permanenţă să li se confirme că ele sunt cele mai cele, că nimeni înaintea lor n-a reuşit să smulgă din inima iubitului ce smulg ele şi cu cât numărul e mai mic, cu atât încrederea in ele insele şi in ei creste. De ce să nu recunosc, şi pe mine mă încânta un număr mic decât un tip care să mă dea pe spate cu experienţa lui.
Daca afli prea multe nu e bine, daca nu afli destule atunci iară nu e bine. Echilibrul cred ca e dat de felul in care se discuta in cuplu şi mai ales in încrederea pe care o ai in celalalt.
Aşa ca, de unde stau eu, va pot spune ca aşa se vede problema: in momentul in care ai găsit o persoana cu care n-ai nici o jena să vorbeşti despre vreun subiect, fa tot posibilul şi tine-o lângă tine. Când dragostea dispare, prietenia şi comunicarea trebuie să fie in stare să ii ia locul.