Ce are in comun un ORL-ist cu o bicicletă?

Nu-mi aduc aminte ultima data cand mi-am facut planuri pentru termen lung. Sa fi fost inainte de sfarsitul anului trecut? Oricum mai nimic din ce am scris atunci nu s-a indeplinit pana acum, asa ca nici astea, de primavara, cred ca nu vor face ochi prea curand. Dar asta nu inseamna ca ele nu existe.
Primul plan, cel mai important si cel mai urgent care trebuie sa fie pus la punct e sa ma lamuresc odata ce e cu durerea asta de cap, sa ii gasesc un remediu ca sincer, nu mai pot. 🙁 Mai am de vazut un ORL-ist si dup-aia daca si cu sinusurile sunt in regula, o sa va anunt ca am de-a face cu un mister.
Al doilea plan, care imi arde sufletul, gandurile si finantele este achizitionarea acestei frumuseti. Si nu mai fac la fel ca si cu laptopul si cu telefonul, pe care nici in zi de azi nu mi le-am cumparat. Asta chiar o sa mi-l fac cadou.
Primavara asta trebuie neaparat sa vad Budapesta, si sper sa nu se mai amane excursia ca acus vinde tati masina si nu mai pup eu deplasari dupa pofta inimii.
Alta achizitie pe care trebuie sa o fac e o bicicleta. Nici planurile cu sala nu s-au pus in practica inca, asa ca varianta cel mai la indemana este pedalatul. Pentru cei care nu stiti ce s-a intamplat cu Pinkie, luati de cititi ca m-am amarat destul.
Pfuai cati bani mi-ar trebui… noroc ca aparatul il iau in rate, bicicleta n-o sa fie noua, iar in Budapesta cu cat conving mai multi cu atat imi iasa mai ieftin. 😛
Ia sa vedem ce o iesi…
In cazul in care va intrebati ce-mi veni sa fac planuri, sa stiti ca Teo m-a pus.
Oare ce planuri au Radu, Lavinia, Ama, J.Mihai, si Bloodie.