Lege si ordine

Inca de la Schimb de carti, acest post se cerea scris. Ma rog, se cerea e putin mult spus. Am fost intrebata de ce da si de ce nu scriu despre anumite chestii. O sa detaliez un pic niste aspecte ale blogului meu care poate nu sunt prea evidente, sau pe care simt eu nevoia sa le evidentiez. Un fel de „tomatacuscufita guidelines’, daca vreti. ;))

1. Scriu in fiecare zi pentru ca asa m-am obisnuit. Cu mici exceptii insa, cand sunt plecata din oras sau cand chiar nu am timp sa pun doua fraze in Word. Nu ma obliga nimeni, nu e o cerinta, nu e un must intr-ale bloggingului (daca o fi, nu din cauza asta o fac eu). Sa zicem doar ca sunt dependenta de blog.
2. Subiectele pe care mi le aleg nu sunt, decat foarte rar, din ceea ce se intampla in spatiul monden, pe scena politica sau in ton cu vremurile. Nu am scris nici despre caldurile de asta-vara, nici despre proiectele Alinei Plugaru, nici despre alegerile europarlamentare, nici n-o sa scriu despre oricare alt subiect despre care peroreaza toata gura targului. Am scris insa despre revolutie, despre prima zi de scoala, despre un accident in care a murit un cunoscut de-al meu, insa am incercat sa o fac altfel, sa nu prezint evenimentele informativ.
3. Filmulete de pe youtube n-o sa gasiti decat daca ceva merita bagat in seama sau daca are legatura cu ceva despre care scriu. Fooooarte rar insa.
4. Bancuri nu, insa am categoria LOL-uri unde mai pun diverse chestii gasite pe net sau primite pe mail. Chestii care cred eu ca merita sa le impartasesc cu voi, sau de la care pot sa pornesc pentru a vorbi despre un subiect.
5. La comentarii tin sa precizez un lucru: toate comentariile sunt acceptate, la toate raspund cu placere sau neplacere, dar din respect, IN AFARA DE cele in care se injura, in care mi se aduc injurii fara nici o argumentare. Nu voi accepta niciodata un comentariu in care apar cuvinte vulgare, in care comentatorii se injura sau isi bat joc unii de altii.

Acum nu mai imi vine nimic in minte, cam astea ar fi in mare, dar daca mi se mai nazare vreo regula, o sa v-o aduc la cunostinta. 🙂