BlogDay

Am citit mai demult la de ce despre aceasta zi, si cat de cat m-am pregatit din timp. Azi am primit un mail care ma anunta ca George a pus blogul meu printre altele, la el pe blog. Proiectul asta zice asa: cauta 5 bloguri noi care iti plac si prezinta-le la tine pe blog. Sapand eu prin blogosfera am gasit urmatoarele interesante:

  1. Luisa Neag : http://luisaneag.unica.ro/ Am gasit aici o scriere limpede, logica, si elaborata in cuvinte putine ce rezuma idei bune. A fost profesoara, acum scrie la o revista si e fericita ca s-a petrecut schimbarea asta. Bomboana de pe tort: are o inclinatie spre limba franceza.
  2. Cinabru: http://cinabru.blogspot.com/ Scrie mult, citeste mult, imi place ce citesc la el. Am inteles ca e trecut de 27 de ani, respira cultura, prea multe nu prea scrie in profil, decat o adresa de mail. Bomboana de pe tort: Io.
  3. Imparat: http://imparat.wordpress.com/ Idei originale, ganduri comune, lectura captivanta. Poze foarte frumoase de prin locurile pe unde a fost, si multe multe commenturi la posturi, dovada ca subiectele pe care le alege sunt captivante pentru cititorii lui. Bomboana de pe tort: Povestea.
  4. Persona non grata: http://personanongrata.weblog.ro/. Vorbeste despre femei, despre tot felul de femei.Un minus micut insa: as fi vrut sa gasesc categoriile, titlurile posturilor pe lateral. Bomboana de pe tort: Mi-ar placea sa am o discutie cu ea pe tema asta, fiind si eu oarecum into feminism, fara insa a fi feminista, daca puteti pricepe cum e aia. In fine… nu conteaza.
  5. O tanti: http://a123.weblog.ro/. Nu stiu mai nimic despre aceasta doamna, decat ca, cred eu are 40 de ani. Imi place ca e distractiva, are pofta de viata, posturi scurte si te indeamna sa citesti cat mai multe. Bomboana de pe tort: categoria Umor.

Na, cam astea ar fi… Si aceste bloguri si ce mai gasesc pe la ei, isi vor face loc la mine in reader. 😉
PS: Stiu ca am folosit cuvantul “blog” de prea multe ori. Si ce daca? Sinonime ceva?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge