Pinkiiiiiieeee :(

Va rog sa tratati acest post cu maxima seriozitate pentru ca ce urmeaza sa va povestesc ma indurereaza peste masura.

Ieri, in jurul orelor 16, cand am iesit de la serviciu, am constatat cu stupoare disparitia unui obiect foarte drag mie. Bicicleta mea roz a fost FURATA !!! Desi am fost prevenita ca lucrul acesta s-ar putea intampla, ma gandeam si replicam : cine sa vrea sa fure o bicicleta roz, uratica si out-of-trend. Eh, uite ca s-a gasit cineva. Ne-a despartit in modul cel mai brutal, fara sa apucam sa ne luam ramas bun una de la cealalta. Cine stie pe unde o fi saraca, cine se plimba cu ea si cum e tratata. Eu aveam grija de ea, i-am pus si bec nou, desi cam slabut (ii promisesem unul mai puternic). Acum, a trebuit sa scot cheita de la lacat din legatura de chei si sa ma gandesc cu tristete ca voi merge la lucru pe jos si nu voi mai face miscare asa cum imi place cel mai mult. I shall miss you forever, pinkiiiieeeee.

In alta ordine de idei : cum mama dracului se poate intampla sa ti se fure bicicleta din fata cladirii C.E.C.-ului, ditamai institutia de stat, cu portar cu tot si cu politie rutiera zilnic facandu-si rondul prin fata ei ? Bicicleta mea era legata de un gard, la 1 m de cladire, la vedere, si ziua in amiaza mare, mi-o fura, for crying out loud !!!

Nu credeam ca se poate intampla asa ceva, pe cuvant ! Daca era legata in spatele unui bloc, intr-o zona rau famata, noaptea, in boscheti sau mai stiu eu ce alte posibilitati din astea obscure, dar era ziua ! Intre orele 8 si 16. Am sunat la Politie si probabil voi face o plangere dupa-masa.

I miss my pinkie.