Dezvirginare

Da, s-a intamplat in sfarsit si miracolul asta. Nu credeam ca voi ajunge si eu acolo, ca ma voi lasa convinsa, ca o sa-mi faca atata placere, dar pentru toate exista o prima data.

Adevarul e ca a durat cam mult, de la 7 seara pana la 11 si ceva, poate chiar 12, sambata seara. Obositor, dar satisfacator, desi finalul a fost cam trist. Inca ma mai dor picioarele si ma simt obosita.

Vorbesc desigur despre finala Cupei Romaniei, despre meciul Rapid – Poli.

Primul meu meci pe care l-am vazut live a fost foarte reusit, mai putin partea cu victoria Rapidului. Nu ma pricep eu prea bine la fotbal, nu cunosc jucatorii, nici regulile, nici cantecele (desi am stat la galerie 😛 ), dar a fost o experienta pe care vreau sa o repet. Motivele pentru care m-am lasat convinsa au fost : in primul rand ca era finala Cupei, in al doilea rand ca jucau cu Rapidul si nu avea sa se lase cu bataie (nu m-as duce niciodata la un meci cu UTA, sau Dinamo, sau Steaua – atata lucru mai stiu si eu), si in al treilea rand imi cumparasem un tricou violet care mergea cel mai bine la ocazia asta. 😀 Suna asa de girlish o treaba asa de masculina, dar fiecare priveste din perspectiva lui.

Chiar daca au pierdut, eu continuu sa tin cu Poli si promit solemn sa ii sustin si pe viitor si cand mai am ocazia o sa demonstrez ca sufletul mi-e alb si inima violeta (sau era invers ?).